Ljumvikens Havsbad

Ävenflykter

Ljumvikens Havsbad torde, åtminstone för Holmsundsbor, vara en välkänd plats. Som havsbad räknat kanske det inte tillhör de mest imponerande, men det erbjuder bad i hav, och är ett utmärkt alternativ för familjen med små barn då det är väldigt långgrunt. 

Ävenflykter
Roligt att plaska även på hösten

Dock är det ju så att man lätt blir lite hemmablind, så vi tänkte bara påminna om vad mer Ljumviken har att erbjuda utöver själva badet.

Ljumviken
Bild från Ljumviken av @anna_wtr – Publik bild via Instagram

Ljumviken utgör ett populärt promenadmål såväl sommar som vinter och lekparken är ju välkänd för alla småbarnsföräldrar.

Ävenflykter

För lite större barn finns en skateboardramp, fotbollsplan och volleybollplan.

Bildkälla: Ljumvikens Havsbad

Föredrar man lite mindre fysiska aktiviteter kan man ju begränsa sig till minigolfbanan, grillplatserna, eller rent av en glass i kiosken.

Ävenflykter

Dessa fasta installationer är måhända lätta att bära i minnet, men kom ihåg att Ljumviken också är plats för diverse intermittenta aktiviteter.

Rampen brukar vara populär bland barn

Varför inte anmäla dig till ett pass med yoga?

Kan vara en bild av utomhus
Bildkälla: Yoga North of Sweden, inlägg i Facebookgrupp Vad Händer i Holmsund

Om du föredrar lite mer spännande aktiviteter, varför inte hyra en kajak eller kanot där (070 6547767) och ta en paddeltur runt Holmsund? Kanske du rent av blir så biten av detta att du går med i Umeå kanotklubb som har utrustning här och ordnar paddelturer på torsdagar.

Ljumvikens egna Facebooksida med aktuella aktiviteter hittar du här.

En kommentar till “Ljumvikens Havsbad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *