40-års kris

Ävenflykter

Typiskt 40-års kris! – skrattar våra vänner  åt våra äventyr.

Det är ingen tvekan att maken och jag går genom mitt-i-livet krisen. Känslan av tristess, rädslan att allt det roliga är redan förbi, insikten om att man är inte ung längre, kroppen som börjar krångla – det känner vi väl till.

Just därför blir våra friluftsäventyr ännu viktigare för oss.  Det visar sig att det är ett perfekt botemedel mot mitt-i-livet krisen.Enligt läkare”Boredom — feeling passionless — can be a sign of a midlife crisis. The truth is, the pressures of adulthood can weigh people down at this time — they can feel stuck in a rut — where the opportunity to introduce fun for fun’s sake can get lost. A possible solution: Doing something outside of your typical routine that lights you up”

Det är det www.avenflykter.se handlar om: doing something outside our typical routine that lights us up.  Så att inte alla dagar avslutas med oss utslagna och smått deprimerade framför Netflix. Så att vi kryddar vardagen åtminstone ibland med något som får oss att skratta hjärtligt och titta på varandra med glimten i ögon. Så att vi upplever det underbara världen har att erbjuda . Så att vi får pirr i magen av att planera och genomföra ett äventyr. Så att vi påminns om vad som är viktigt i livet och vad vi mår bra av. Så att vi fortsätter utvecklas, mentalt och fysiskt, och gör det tillsammans.

Vad gör ni för att bekämpa mitt-i-livet-krisen? Lämna gärna en kommentar nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *