Varför hänger jag i träd? Träning hemma inför bergsklättring

För att upprätthålla imagen av knäppgökar hos våra grannar, har vi inte bara gått på linan denna vecka…

Slackline
Balansträning i trädgården

utan också klättrat i träd… 

klätterträning
Adventure is calling. Ditt upp ska vi, min lille son!

klättring

IMG_3732
Även Lilleman fick prova

IMG_3747Ok, det är inte alls utan mening. Båda aktiviteter har vi börjat med för att bli bättre på klippklättring. Maken är ganska duktig på det, men jag är usel. Jag känner mig alltid som en ko på en lodrätt vägg, alltså där kor inte borde befinna sig. Och så är jag rädd och har svårt att lita på utrustning.

Då jag har bestämt mig för att bli bättre på friluftsaktiviteter och bli mer äventyrlig, passar det bra att försöka övervinna min rädsla. Det enda sättet att göra det är att bli bättre på tekniker. Därav träningen av balans på linan samt klättringen… i träd till att börja med.

Jag måste erkänna att jag minsann kände mig väldigt ograciös och rätt dum i trädet idag, men jag och hela familjen hade roligt. Och det är det enda som räknas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *